WC kabine

WC kabine

Opšte karakteristike WC kabine

  • WC kabine još drugačije zovemo i sanitarna Eko kabina, predstavlja samostalnu sanitarnu jedinicu, za koje nije potrebno priključivanje na gradski vodovod i kanalizaciju.
  • WC Kabina poseduje tank od 210 litara za otpadnu vodu i fekalije u kome se nalazi i dezinfekciona tečnost koja pokreće biohemijsku razgradnju.
  • WC kabine postale su nezamenljive prilikom organizovanja muzičkih manifestacija, kampova, sportskih takmičenja na otvorenom, radionica, svadbi, pijacama, itd.

Lako održavanje i sprečavanje emisije neprijatnih mirisa je ono što čini da WC kabina bude ekološki podobna za korišćenje i održavanje ekološke svesti.

Wc kabine

Sama WC kabina poseduje i tank od 20 litara za čistu vodu kako bi korisnici usluge mogli da operu ruke ili se osveže. Pored lavaboa, unutrašnjost je opremljena sa držačima za toalet papir i ubruse za ruke, kao i posudom za tečni sapun ili dezinfekciono sredstvo za ruke.

Sam enterijer Eko kabine dizajniran je tako da korisnik u malom prostoru, u svega 1 m2, može da zadovolji sve potrebe.

Mirišljavi Mobilni Toaleti odišu mirisom non-stop.

U našoj ponudi su mirisi limuna (kabine u žutoj boji) i jabuke (kabine u bledo zelenoj boji).

Miris isparava non-stop, nije ga potrebno dopunjavati, u samoj plastičnoj masi WC kabine od koje je napravljena inplementiran je miris.

Za postavku i korišćenje WC kabina nije potrebna dozvola.

Odlaganje sadržaja tanka kabine sprovodi se po Zakonu.

By | 2018-12-02T14:57:23+00:00 april 9th, 2013|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar