VIP SANITARNI KONTEJNER

//VIP SANITARNI KONTEJNER

VIP SANITARNI KONTEJNER

Luskuzno opremljen VIP Sanitarni Kontejner u dve varijante:

Muški VIP Sanitarni Kontejner

Ženski VIP Sanitarni Kontejner

Izrada: sendvič paneli.

Muški VIP Sanitarni Kontejner

Unutrašnjost Muškog Sanitarnog Kontejnera je opremljena sa dva lavaboa, velikim ogledalom postavljenim iznad, kompletnom rasvetom, dva pisoara, jednim pregradnim delom sa WC šoljom, klima uređajem, bojlerom za toplu vodu.

Sam enterijer i kvalitet izrade može da parira hotelskom tipu kupatila.

U ovo slučaju Sanitarni Kontejner smo oplemenili hladnim tonovima sive, tamno sive, metalik siv boje, što je doprinelo elegantnom enterijeru kontejnera. Svedeni i smireni tonovi razbijeni su sa podnim oblogama. Sitni detalji kojima smo dali pečat udobnog i komfornog objekta dodatno smo zaokružili priču o Sanitarnom Kontejeru.

Kontejner je dosta prijatan i konforan.

Klima uređaj i mogućnost kačenja na tankove i agregat sa čistom i otpadnom vodom daje mogućnost instalacije kontejnera na bilo kom mestu.

Pored mogućnosti priključenja na tankove i agregat takođe se mogu prikačiti na gradski vodovod i kanalizaciju i elektrodistibuciju.

Ženski VIP Sanitarni Kontejner

Za Ženski Sanitarni Kontejner posebno se vodilo računa o bojama. Akcenat je stavljen na boje zidnih obloga. Kako bi se istakla romantičnost i veselost kombinovani su topli tonovi žute  i roze boje. Celokupan utisak daju živopisne podne obloge. Šare krejon bojice podna obloga u kombinaciji sa zidnim oblogama daju kompletan utisak luksuznog kućnog kupatila.

Pored lepih zidnih i podnih obloga, Sanitarni Kontejner je i opremljen sa dva lavaboa, jednim velikim ogledalom, dva posebna odeljka sa WC šoljama, držačima za sapune, ubruse.

Kontejner poseduje i klima uređaj za hlađenje i grejanje, na kontejner se mogu kačiti agregat za struju i tankovi za čistu i otpadnu vodu.

By | 2018-12-02T14:57:19+00:00 jun 12th, 2013|Mobilsistemi|0 komentara

Ostavite komentar