Usluge transport, montaža, demontaža, čišćenje kabina, postavka ograda

//Usluge transport, montaža, demontaža, čišćenje kabina, postavka ograda

Usluge transport, montaža, demontaža, čišćenje kabina, postavka ograda

Mobilsistemi nude sledeće usluge:

  1. transporta
  2. montaža i demontaža
  3. servis i održavanje
  4. postavka mobilne ograde

Kontejneri transportne usluge

Bilo da uzmete u najam kontejner, mobilni toalet, česme, građevinske ograde, tuš ili mobilne tuševe vršimo transport do željene lokacije.

Usluge transporta kontejnera

Montaža i demontaža kontejnera

Montaža i demontaža vezana je za kontejnere. Kontejneri manjih dimenzija dovoze se kao gotovi proizvodi na željeno mesto, dok veći kontejnerski kompleksi se montiraju na licu mesta. Ukoliko je zbog prirode terena nemoguće postaviti gotov kontejner vrši se i njegova montaža na mestu gde je planirana postavka.

Uslige montaže i demontaže kontejenra

Čišćenje i dezinfekcija WC kabina

U paleti naših proizvoda nalaze se i wc kabine odnosno mobilni toaleti, eko toaleti,sanitarni kontejneri i pisoari za koje je potrebno redovno čišćenje i dezinfekcija. U okviru preduzeća oformljen je tim koji vrši čišćenje i dezinfekciju wc kabina i pisoara, pražnjenje i punjenje cisterne čistom vodom kod sanitarnih kontejnera. Otpadne vode i fekalije otpremaju se na zakonom propisano mesto. Rad Mobilsistema je u skladu sa zakonom zaštite životne sredine, te se radom našeg preduzeća neugrožava životna sredina i neuznemiravaju njeni članovi, već naprotiv.

Usluge održavanja wc kabina

Postavljanje ograda (montažno-demontažne ograde, građevinske ograde, mobilne ograde)

Za Vaše potrebe rente ili prodaje mobilnih ograda-građevinskih ograda pored standardnog transporta vršimo i postavku, tj sklapanje ograda na željenu lokaciju.

Usluga postavke i povlačenja mobilne ograde

By | 2018-12-02T14:58:13+00:00 januar 29th, 2013|Mobilsistemi|0 komentara

Ostavite komentar