Tuševi i česme

/Tuševi i česme
Tuševi i česme 2018-12-02T15:29:43+00:00

Tuševi i česme

Tuševi i česme često su nezaobilazna oprema u kampovima, moto skupovima, javnim kupalištima, turističkim mestima, itd. Jednostavna montaža, lako rukovanje, minimalno održavanje predstavljaju samo neke od prednosti prilikom njihovog korišćenja. Ukoliko vam je potreban Tuš sa toplom vodom, u ponudi je i kotlarnica sa obučenim timom ljudi. Kotlarnica obezbeđuje toplu vodu korisnicima tuševa, a za pravilnu instalaciju i obezbeđivanje tople vode odgovoran je obučen tim ljudi.

Tuševi i česme

Bilo koju vrstu Tuševa ili Česmi možete kupiti ili iznajmiti. Možete ih iznajmiti zajedno (i česme i tuševe) ili odvojeno (ili česme ili tuševe).

U našoj liniji proizvoda za sada imamo samo jedan model česmi sa deset točenih mesta i ogledalom celom dužinom česme. Više o ovom našem proizvodu možete pogledati na stranici Česme.

Za sada imamo tri tipa tuševa. Proizvođači smo Mobilnih Tuševa i Tuš Kontejnera. Opširnije o ovim tipovima tuševa možete pogledati na stranicama Mobilni Tuševi i Tuš Kontejner .

Tuš Kontejnere proizvodimo u standardnim veličinama i opremi ili po želji korisnika. Na korisniku je da objasni koji tip Tuš Kontejnera mu je potreban, u mogućnosti smo da uvek ponudimo najbolje rešenje.

Za postavku i instaliranje tuševa i česmi potrebno je obezbediti priključak za vodovod i kanalizaciju.

Ukoliko lokacija nema pomenute priključke u mogućnosti smo da ponudimo tankove za otpadnu vodu i tehničku vodu.