Stambeni Kontejneri Obloženi Drvetom

/, Mobilni toaleti/Stambeni Kontejneri Obloženi Drvetom

Stambeni Kontejneri Obloženi Drvetom

Najnovije u ponudi je stambeni kontejner obložen drvetom. Luksuzno opremljen modularni kontejner obložen drvetom. Na ovoj stranici upoznaćete se sa osnovnim karakteristikama modularnog objekta ali i sa mogućim varijacijama tog kontejnera. Na slici je prikazan prvi stambeni kontejner obložen drvetom pri čemu su dimenzije 6×2.40×2.40m. Stil i namena kako eksterijera tako i enterijera modularnog kontejnera su promenljivi, u zavisnosti od Vaše namene, Vaših želja i mašte.

Ovakav modularni objekat obložen drvetom je u potpunosti funkcionalan kao i običan stambeni, kancelarijski, sanitarni i bilo koji drugi kontejner. Kod kontejnera obloženog drvetom imperativ je bio sam korisnik. S toga, akcenat je stavljen na komfor, luksuz, sa puno svetlosti, prostranosti, prošaran duhom savremenog stila i elegantnih linija .

Modularni stambeni kontejner obložen drvetom korisniku ne daje utisak boravka u objektu napravljenom od sendvič panela, već prave kuće. Iako je ovakav jedan objekat montažno-demontažnog karaktera ni na izgled ni prilikom korišćenja ne daje takav utisak. Ako još spomenemo da nije potrebna građevinksa dozvola za postavku ovakvog jednog modularnog objekta, onda zamislite gde sve možete priuštiti sebi ovakav jedan luksuz.

Na Vama je da zamislite, na nama da realizujemo.

Stambeni Kontejner obložen drvetom

Na fotografiji iznad imate priliku da vidite prototip Stambeni modularni kontejner obložen drvetom.

Kontejner je spolja obložen drvetom. Letve su od punog drveta, sečene pod uglom od 45°, i gornja i donja ivica tako da ne postoji mogućnost ulaska vode u prostor između panela i obloge od drveta. Stambeni kontejneri mogu se pohvaliti izuzetnim luksuznim enterijerom.

Sem gips ploča, unutrašnjost stambenog kontejnera može biti urađena i u nekoj drugoj vrsti obloge. Na primer: keramičke pločice, OSB ploče, lamperija, tapete, itd. Pod stambenog kontejnera može se uraditi u laminatu, PVC oblogama, keramičkim podnim pločicama, brodskom podu, itd.

Vrata i prozori mogu biti drvena, PVC, portal PVC, raznih boja i veličina.

Na slici imate priliku da vidite stambeni kontejner standardnih dimenzija 6,00×2,40m, visine 2,40m. Pored kontejnera standardnih dimenzija proizvodimo i kontejnere proizvoljnih dimenzija. Unutar kontejnera moguće je igrati se sa rasporedom soba, pregradnim zidovima.

By | 2018-12-02T14:57:21+00:00 april 22nd, 2013|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar