Sanitarni kontejner kao BackStage

//Sanitarni kontejner kao BackStage

Sanitarni kontejner kao BackStage

Mobilsistemi sarađuju sa raznim organizatorskim firmama, iznajmljujući kontejnere i mobilni-eko-wc, ono što mogu predstaviti kao novi proizvod, a što je i više nego traženo u poslednje vreme jesu sanitarni-stambeni-kontejneri kao BackStage. Poslednja reč organizatora koncerata i muzičkih manifestacija kod nas i u Evropi jesu sanitarni-stabmeni-kontejneri kao BackStage. U poslednje tri godine sanitarni-stambeni-kontejneri korišćeni u svrhe backstage-a su i više nego popularni i traženi. Do sada su rađeni: EXIT, Red Hot Chili Peppers, Emy Winehouse, Madonna, Leny Krawitz, Metallica, Severina, Zdravko Čolić, i drugi.

Naše sposobnosti i mogućnosti dokazuju brojni koncerti u čijem realizovanju smo učestvovali, kao i zadovoljstvo samih korisnika backstage-eva, te pozivi na ponovnu saradnju.

Pored toga ne možemo a da se ne pohvalimo sposobnošću da za veoma kratak vremenski period pripremimo teren i postavimo kontejnere. Neki od backstage-eva su bili veličine i preko 2000 kvadratnih metara. Ako dodamo da su manifestacije ovakvog tipa vremenski ograničene i da za samu montažu i demontažu u nekim slučajevima imamo svega 24 sata, onda stvarno možemo biti svrstani u ekspres izvođače.

Uslovi: Na Vama je da naručite kvadraturu, osmislite raspored prostorija i zakažete datum realizovanja za Vaš sanitarni-stambeni-kontejner. Ono što u poslednje vreme praktikujemo jeste i opremanje samih backstage-eva, što znači da Vam u najam možemo ponuditi i nameštaj.

U septembru mesecu 2012.godine na zagrebačkom hipodromu održan je koncert nadaleko poznate rok grupe Red Hot Chili Peppers. Prilikom organizovanja koncerta došlo je do saradnje između Adria Zabava organizatora kulturnih dešavanja i Mobilsistema.

Poučeni prethodnim iskustvom i ovaj put saradnja između ova dva organizatora je urodila plodom, naime u maju mesecu tekuće godina na Ušću su oba organizatora po prvi put zajedno učestvovala na realizaciji koncerta Metallica. Komplikacijama ili reč o produženju roka nije bilo mesta jer su ova dva uigrana tima savršeno funkcionisala tokom celokupne realizacije. Naš dobro uigran tim imao je zadatak da za veoma kratak vremenski period postavi kompleks sanitarni i stambeni kontejner.

Na priloženim fotografijama videćete kako su tekli radovi postavke stambeni kontejner kao backstage, kao i postavku kancelarijski kontejner.

By | 2018-12-02T14:58:22+00:00 septembar 28th, 2012|Mobilsistemi|0 komentara

Ostavite komentar