Mobilsistemi na sajmu Građevinarstva i Energetike u Budvi!!!

/, Mobilni toaleti/Mobilsistemi na sajmu Građevinarstva i Energetike u Budvi!!!

Mobilsistemi na sajmu Građevinarstva i Energetike u Budvi!!!

Sajam Građevinarstva i Energetike u Budvi se održava svake godine u septembru mesecu. Zbog njegove velike posećenosti i popularnosti Mobilsistemi su oblučili da se ove godine pojave kao izlagači. Kako bi upotpunili i ispoštovali celokupan događaj odlučili smo se za izlaganje Stambenog kontejnera obložen drvetom.

Jedan od najnovijih proizvoda Mobilsistema biće po prvi put izložen očima javnosti za sve posetioce koji dođu na Sajam Građevinarstva i Energetike u Budvi. Posetioci će imati priliku da borave u kontejneru, uđu u njegove prostorije, osete prostor i samim tim i sami shvate na koliko sve načina su modularni objekti upotrebljivi.

Za sva detaljnija interesovanja, pitanja, bilo da je reč o tehničkim karakterstikama, upotrebljivosti kontejnera, njegovim mogućnostima, dosadašnjim iskustvimau  proizvodnji, opremanju, itd kao i ostalim informacijama možete nas slobodno pitati na licu mesta.

Kompanija Mobilsistemi iz Novoga Sada, po prvi put na sajmu u Budvi, izlaže stambene kontejnere obložene drvetom. Stambeni kontejner će biti izložen na Međunarodnom sajmu Građevinarstva i Energetike u Budvi-Crna Gora od 25-29.2013.godine. Kompanija Mobilsistemi traži ozbiljne distributere za celu Crnu Goru i regiju!!!

Za sve koji žele malo više da saznaju o nama i proizvodnji kontejnera pozivamo ih da dođu, da nas posete na predstojećem sajmu. Za sve one koji žele da dođu pripremljeni, i saznaju nešto više sve informacije mogu saznati na našem sajtu. Isto tako pitanja nam možete poslati i na e mail adresu.

e-mail: [email protected]

Za dodatne informacije pozovite: Zorana Pustinjakovića tel: +381 60/ 500 34 68

Očekujemo Vas na Jadranskom sajmu u Budvi

www.mobilsistemi.co.rs

sajam građevinarstva i energetike u budvi

By | 2018-12-02T14:57:17+00:00 septembar 12th, 2013|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar