Ritam Evrope

//Ritam Evrope

Ritam Evrope

U okviru manifestacije Ritam Evrope i ove godine obeležen je dan pobede nad fašizmom. U subotu 9. maja, na trgu Slobode u Novom Sadu uz bogat kulturno-muzički program uz doprinos mnogih označen je i ovaj praznik. Kako bi se realizovao celokupni događaj organizatori su obezbedili sponzore i spoljne saradnike. Naravno, Ritam Evrope u prvom redu podržali su i Vlada Vojvodine kao i Grad Novi Sad.

Čast da učestvuje na ovako jednom istorijskom događaju imali su i Mobilsistemi doo.

Postavka opreme išla je po planu i bez problema. Za potrebe ove manifestacije Mobilsistemi su imali zadatak da postave Mobilne Kabine. Zbog veličine događaja bilo je potrebno obezbediti 10 komada WC Kabina. U jednom nizu i na jednom mestu, Mobilne Kabine su postavljene na vidljivo i praktično mesto za korišćenje.

Tokom manifestacije, naročito u delu muzičkog programa potreba za Mobilnim Kabinama je bila velika, međutim gužve ispred toaleta nije bilo. Želimo da pohvalimo organizatore na dobro proračunatom odnosu broja korisnika i potrebnih mobilnih kabina. Isto tako i mesto za postavku tolaeta je bilo primereno i lako dostupno većini.

Za celokupan utisak, atmosferu i ugođaj pobrinuli su ne javnosti dobro poznati bendovi. Svojim mini koncertima doprineli su: Rambo Amadeus i Two Winnetous, Deca loših muzičara, Ruts DC i Dječaci. Uz poznate stare i nove hitove muzičari su opravdali svoje gostovanje.

Zaključićemo da je i ove godine celokupna organizacija i sam događaj bio i više nego upotpunjen i primeren razlogu. Velika pohvala kako za organizaciju tako i za sve one koji su se odazvali ovom pozivu. Nadamo se da će se ova manifestacija iz godine u godinu proširivati i upotpunjavati događaje ne samo muzičkog karaktera već da će poprimiti i kulturno-umetničko-obrazovani karakter.

Mobilne kabine Ritam Evrope
By | 2018-12-02T14:57:14+00:00 maj 29th, 2014|Mobilsistemi|0 komentara

Ostavite komentar