Poljski WC

Poljski WC

Mobilni ekološki WC je adekvatna zamena i jedino rešenje za poljski WC, kao privremeno rešenje i pri tom potpuno u skladu sa svim ekološkim standardima.

Održavanje mobilnih WC-a se, u zavisnosti od potreba, dnevni ili više-mesečni najmovi, obavlja  od svakodnevnog do min nedeljnim održavanjem

Da, poljski WC je termin koji je odomaćen u našem jeziku u odnosu na eko WC ili mobilni WC.

Zašto ovako?

poljski-wc

Kada može i ovako!


!

Poljski WC se koristi sa iskopanom rupom ispod, obično daščanog objekta. Sve materije koje se deponuju u takvu rupu direktno se infiltriraju u podzemlje i tako ga zagađuju ( istaknuta je zabrana kopanja septičkih jama u mnogim zakonima).

Zamena za poljski WC su eko WC i ili mobilni toaleti, koji sav deponovani materijal zadržavaju u posebnom spremniku i isti se odnosi na kontrolisanu deponiju i tako štiti podzemlje, koje je već dovoljno narušeno.

Mnogo je primera, nažalost, o mnogim zaraznim bolestima koje se prenose iz objekata sa iskopanim septičkim jamama, bez odžavanja i dezinfekcije i jedino privremeno rešenje koje zamenjuje poljski WC je eko WC, tj. hemijski WC.

Hemijski WC se prazni po potrebi a max jednom sedmično, i popunjen je atestiranim hemikalijama tako da ga istovremeno i dezinfikuju, što hemijski WC stavlja u primarni značaj u odnosu na alternativna rešenja- poljski WC.

Pružamo uslugu održavanja eko WC-a tokom 24 časa.

Naše usluge možete naručiti na tel 060 500 34 76

By | 2018-12-02T15:00:24+00:00 april 26th, 2010|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar