Modularni Stambeni Kontejner obložen drvetom i 50. Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

//Modularni Stambeni Kontejner obložen drvetom i 50. Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Modularni Stambeni Kontejner obložen drvetom i 50. Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

50. Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu održao se u periodu 18-24.Maja 2013. godine. Mobilsistemi učestvujući na ovoj manifestaciji dobili su štand ispred Hale 1, parcela 2/ II.

Posetioci su imali prilike da pogledaju i upoznaju se sa novim proizvodom Mobilsistema Modularnim Stambenim Kontejnerom obložen drvetom.

Pored Stambenog kontejnera obložen drvetom posetioci su imali priliku da se u poznaju sa još nekolicinom opreme. Na štandu su bili izloženi i ogradni sistemi: mobilne ograde, nepenjajuće mobilne ograde, panelene ograde, barijere, kao i Mobilni Toalet sa inplementiranim mirisom tkzv. VIP LUX Mobilni Toalet. Delili smo i kratke kataloge i brošure naših usluga i proizvoda na osnovu kojih su posetioci mogli da saznaju malo više o nama.

Deo tima Mobilsistema koji je dežurao sve vreme sajma odgovarao je na sva pitanja posetilaca bilo da su ih zanimale WC kabine, Sanitarni kontejneri, Stambeni kontejneri, Portirski kontejneri, Magacinski kontejneri, Kancelarijski kontejneri i Građevinski kontejneri, zatim ogradni sistemi, kao i kamp oprema: tuševi i česme, pisoari.

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu je ispunio sva očekivanja, počevši od organizacije, izložbenog mesta, saradnika, pa sve do posetilaca kojih je ove godine bilo i više nego inače. Izložbeni objekat je bio i više nego atrakcija. Posetioci su ulazili u stambeni kontejner, detaljno ga gledali, fotografisali se, interesovali za održavanje, cenu, korišćenje.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo na tolikom odzivu, našim partnerima koji su nas posetili kao i timu koji je sve vreme sajma dežurao i promovisao Mobilsisteme.

By | 2018-12-02T14:57:19+00:00 maj 22nd, 2013|Mobilsistemi|0 komentara

Ostavite komentar