Stambeni kontejneri, mobilni toaleti, mobilne ograde i Poljoprivredni Sajam Novi Sad

/, Mobilni toaleti/Stambeni kontejneri, mobilni toaleti, mobilne ograde i Poljoprivredni Sajam Novi Sad

Stambeni kontejneri, mobilni toaleti, mobilne ograde i Poljoprivredni Sajam Novi Sad

Poljoprivredni sajam međunarodnok karaktera u Novom Sadu ove godine održava se u maju. Mobilsistemi su odlučili da ove godine pristupe učešću na 50. Međunarodnom Poljoprivrednom Sajmu u Novom Sadu. Interesovanje koje ste pokazali na Beogradskom Sajmu Građevinarstva dalo nam je zadatak da napravimo promociju i na Sajmu Poljoprivrede u Novom Sadu. Imaćete priliku da čujete i upoznate se sa novim proizvodima i uslugama. Od čitave palete naših proizvoda želimo da izdvojimo: Modularni Stambeni Kontejner Obložen Drvetom, Ogradne Sisteme, Mobilne Toalete.

Na 50. Međunarodnom Poljoprivrednom Sajmu koji se održava u Novom Sadu u periodu od 18. do 24. maja 2013. godine Mobilsistemi d.o.o. vrše promovisaće svoje proizvode i usluge. Naš štand nalaziće se na otvorenom ispred Hale 1, štand-parcela 2 II.

Ovom prilikom želimo da pozovemo sve koji su zainteresovani da dođu i posete naš štand. Cilj učešća kompanije Mobilsistemi na ovom prestižnom sajmu je upravo promovisanje novih proizvoda i usluga. Pruža Vam se prilika da pogledate naše eksponate, postavite nam pitanja i detaljnije se informišete o aktivnostima naše kompanije te proizvodima i uslugama koje nudimo, posebno želimo izdvojiti promovisanje novog proizvoda Mobilsistema, a to je Modularni Stambeni Kontejner obložen drvetom. Na izložbenom prostoru imaćete priliku ne samo da pogledate i upoznate se sa novim proizvodima već i novom opremom.

Poljoprivredni sajam predstavlja svečanu manifestaciju sa međunarodnim odzivom, s toga će nam biti čast da kako domaćoj tako i stranoj publici i svim ostalim zainteresovanima predstavimo našu delatnost. Podsećamo Vas da Mobilsistemi uvek idu korak ispred drugih, pa tako i ovaj put želimo da Vas upoznamo i sa novim vrstama mobilnih ogradnih sistema.

Na štandu će Vas dočekati deo tima Mobilsistema, koji je učestvovao u realizaciji svih novina kojima se možemo pohvaliti. Ovaj stručni tim je spreman da vam pruži što iscrpniji odgovor na svako Vaše pitanje koje nam budete uputili tokom razogvora. Sa zadovoljstvom Vas pozivamo još jednom da posetite naš štand na Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 18-24.052013. godine i informišete se o najnovijim poslovnim aktivnostima i potezima Mobilsistema u narednom periodu.

By | 2018-12-02T14:57:20+00:00 maj 13th, 2013|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar