Pokretni WC

Pokretni WC

Pokretni WC koristimo  na mestima gde ne postoje priključci na kanalizaciju.

Usluga najma koja se odnosi na pokretni WC se sastoji u sledećem: transport, pranje, pražnjenje,  čišćenje, dezodoriranje, popuna toalt papirom i odlaganje sadržaja.

Pokretni-toalet-WC se upotrebljava na radilištima, manifestacijama, svadbama, godišnjicama, …

Na usluzi Vam se nalazi više tipova a u zavisnosti od potreba, od gradilišta, do VIP pokretni-toalet-WC smešten u sanitarni kontejner sa pripadajućim tankovima za potrebe manifestacija.

Pokretni WC

Pokretni WC se može isporučiti na traženu lokaciju u roku od 24 časa.

Vaša jedina obaveza je da proverite kvalitet usluge servisera, Ko kako održava isti, pokretni WC, i još nešto, primarno je gde se DEPONUJE otpad!?  DOZVOLE I SAGLASNOSTI. Napravimo napor da svi zajedno učestvujemo u očuvanju okoline.

Ako već rentirate pokretni WC,  nemojte dozvoliti da za rad jednokratnog interesa dozvolite mogućnost deponovanja otpada na tzv divlje deponije, angažujući pojedince ili firme koje nemaju dozvole za to.Na taj način oslobađanja-rešavanja otpada iz pokretnog WC-a, samo stvaramo mogućnost da se na nekom drugom mestu pojavi problem koji će nam se vratiti. Hvala Vam!

Ceneći Vašu nameru o zaštiti okoline, proverite i servisera usluga da li to radi u skladu sa važećim propisima i da li ima Ugovor sa ovlašćenom institucijom o deponovanju otpada! Jer u suprotnom, Pokretni WC, postaje još jedan činilac koji zagađuje okolinu!!!

By | 2018-12-02T15:00:24+00:00 mart 25th, 2010|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar