Najam kontejnera

/Najam kontejnera
Najam kontejnera 2018-12-02T15:14:00+00:00

U cilju što preciznijeg odgovora, ponude i cene:

Kako iznajmiti stambeni kontejner?

Pošaljite nam e-mail sa opisom/skicom/crtežom stambenog kontejnera, vremenski period najma, mestu isporuke i podatke preduzeća;

Za iznajmljivanje kontejnera:

opisati kakav stambeni kontejner vam je potreban ili priložiti skicu, crtež;

na koji vremenski period vam je potreban kontejner;

mesto isporuke;

podaci preduzeća.

Kako kupiti stambeni kontejner?

Pošaljite nam e-mail sa skicom u ruci, crtežom, fotografijom, ili opisom stambenog kontejnera koji vam je potreban, mestom isporuke i podatke preduzeća;

Za kupovinu kontejnera:

opis ili skica (crtež)
potrebnog kontejnera;

mesto isporuke;

podaci preduzeća;

i kontakt osoba i telefon.

Najam kontejnera
Kako bi dobili što precizniji odgovor na zahtev i tačniju cenu
potrebno je da za najam kontejnera:

  • Jasno definišete koji tip kontejnera vam je potreban, opišete nam ga, priložite skicu/crtež ili izaberete kod nas u magacinu;
  • Odredite na koji vremenski period kontjener uzimate u najam. Jedan od bitnih informacija na osnovu koga se cena formira jeste period rente.
  • Mesto najma kontejnera. Ukoliko želite da vam dovezemo kontejner na potrebnu lokaciju neophodno je da nam pošaljete naziv mesta najma kontejnera.
  • Podaci preduzeća, ime i prezime kontakt osobe kao i broj telefona, e-mail ili fax na koji možemo da vam pošaljemo Ponudu-Predračun.

Najam kontejnera

Za sva ostala dodatna pitanja, nejasnoće i nedoumice možete nem se slobodno obratiti putem kontakt forme, e mail-a ili pozivom na brojeve

021/500-345,

060/500-34-76 ; 

Posebno ističemo:
  • Kod polovnih kontejnera moguće je izvršiti zamene podova, ugraditi klima uređaj, dodatni prozor, vrata, portale, pregrađivanje radi dobijanja većeg broja prostorija, itd.
  • Ukoliko je potrebno kontejnere i opremamo sa kancelarijskim nameštajem, krevetima, kuhinjom, itd.
  • Za potrebe tople vode kod sanitarnih kontejnera nudimo i najam kotlarnice. Kotlarnica je dodatni kontejner koji ima ulogu zagrejavanja vode u bojlerima. Uz najam kotlarnice obavezno dobijate i obučene ljude za upravljanje njima.
  • Ukoliko mesto najma ne poseduje kanalizacione i vodovodne priključke nudimo i tankove za čistu/tehničku vodu i otpadne vode i fekalije.
Koontejneri najam