Mobilni Eko Toaleti Mogućnost Korišćenja i Zimi

//Mobilni Eko Toaleti Mogućnost Korišćenja i Zimi

Mobilni Eko Toaleti Mogućnost Korišćenja i Zimi

Mobilsistemi ove zime nisu gubili vreme, te su omogućili korišćenje WC kabina i zimi. Zahvaljujući ažurnoj i uigranoj ekipi sada je moguće da se koristite eko mobilni toaleti i pri niskim temperaturama. Opšte je poznato kako su jesen-zima periodi koncerata na trgovima, sportskim objektima i halama kao što su Trg Slobode, Hala SPENS-a, Fabrika (Liman, Novi Sad); periodi građevinskih radova, te ih je moguće koristiti i na putevima, gradilištima, naftnim iskopinama, itd.

Na slikama Vam je prikazana oprema za zimsko održavanje Eko WC-a. Mobilni eko toaleti se sada neometano mogu koristiti i u zimsko-jesenjem periodu.

Za korišćenje mobilnog toaleta dovoljno je da mesto postavke bude pristupačno i redovno očišćeno od snega kako bi kamion za servisiranje kabina mogao neometano da priđe wc kabini. Korišćenje mobilnih tolaeta u zimskom periodu ne podrazumeva dodatne troškove niti skuplji najam i servis. Svi uslovi za najam kabina je isti kao i tokom tolijih dana.

mobilni eko toaleti

Zahvaljujući savremenom opremom i hemijskim sredstvima, redovno čišćenje i pražnjenje WC kabina je moguće u svim mogućim vremenskim uslovima i pristupačnim i/ili manje pristupačnim mestima.

Vršimo isporuku i servis-održavanje wc kabina. Potrebno je da odredite potreban broj kabina na osnovu broja ljudi koji će ih koristiti i broja sati korišćenja tj.rada gradilišta.

najam toaleta zimi zakup toaleta zimi

By | 2018-12-02T14:58:13+00:00 januar 23rd, 2013|Mobilsistemi|0 komentara

Ostavite komentar