Kontejnersko naselje

//Kontejnersko naselje

Kontejnersko naselje

Na priloženim fotografijama možete videti kako izgleda jedno kontejnersko naselje. Kontejnerski kompleks ovakvog tipa izgrađen je tačno po nacrtu. I stambenog je karaktera. Ovako namenski napravljeno kompleks lak je za korišćenje. Korisnici su zadovoljni kako njegovom funkcionalnošću tako i estetikom.

Pored kontejnerskog naselja stambenog karaktera, do sada smo radili i kontejnerska naselja za potrebe kampa, kancelarija na gradilištu, privremenog stambenog rešenja, kontejnersko naselje kao pansioni, hoteli, itd.

Kontejnerska naselja mogu biti izgrađena od kontejnerskih jedinica koje su povezane međusobno u jednu celinu, te mogu sve zajedno iznositi i preko nekoliko hiljada kvadratnih metara. A možete naručiti i kontejnersko naselje gde su sve kontejnerske jedinice odvojene, tj. zasebne. U okviru jednog kontejnerskog naselja moguće je da svaki kontejner funkcioniše zasebno. Na primre ukoliko pravite stambeno kontejnersko naselje gde svaki stambeni kontejner ima sobe, kupatilo i kuhinju. Ili ako pravite neko namensko stambeno kontejnersko naselje gde Vam jedan deo kontejnera predstavlja spavaći deo, drugi kontejnerski kompleks kuhinje, zatim sanitarni kontejner-kompleks, idr.

Ukoliko Vam je potrebno ovakvo jedno naselje, a nemate ideju kako bi trebalo da izgleda možemo Vam pomoći u pravljenju plana, ali isto tako i ako nam dođete sa gotovim planom nacrta ideje veoma lako i brzo mozemo Vašu ideju sprovesti u realnost.

Velika kontejner naselja preko 400m² trenutno su na akciji!

By | 2018-12-02T14:58:20+00:00 oktobar 25th, 2012|Mobilsistemi|Komentari su isključeni na Kontejnersko naselje