Kontejneri i Mobilni toaleti na Velikogospojinskim danima Novi Bečej

/, Mobilni toaleti/Kontejneri i Mobilni toaleti na Velikogospojinskim danima Novi Bečej

Kontejneri i Mobilni toaleti na Velikogospojinskim danima Novi Bečej

Kao i prethodne godine tako i ove Mobilsistemi su učestvovali u pripremanju Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju. Kontejneri, Mobilni toaleti Mobilsistema upotpunili su ovaj događaj, i olakšali organizaciji pripremanje ovako velikog događaja. Mobilsistemi su vršili postavku: BackStage-a, Mobilnih toaleta i Mobilnih ograda.

Celokupna manifestacija trajala je u periodu 22-27.08.2013.godine, u okviru kog su Mobilsistemi obezbeđivali dovoljan broj sanitarnih jedinica, ograđivali prostor za održavanje manifestacije i prostor za potrebe izvođača.

U Novom Bečeju, mestu nadomak Novog Sada, tradicionalno i ove godine održali su se Dani Velike Gospojine. Uz dobro pripremljen kulturno-umetničko-gastronomski program sve je teklo u najboljem redu. Učesnici i posetioci uživali su u lepo pripremljenom ambijentu. Bez premca možemo pohvaliti organizatore. Tik uz Tisu, uz taktove dobro poznatih izvođača manifestacija je tekla po planu i programu. Jedan od organizatora bili su i Mobilsistemi. Za potrebe Dana Velike Gospojine Mobilsistemi imali su zadatak da obezbede BackStage za potrebe muzičkih izvođača. Pored VIP BackStage-e obezbeđivali su i idealan broj WC kabina i mobilnih ograda.

Na osnovu priloženih fotografija možete videti kako je izgledao BackStage Kontejner. Ovoga puta Mobilsistemi poigrali su se sa dizajnom eksterijera kontejnera. Takođe za zadatak imali su da obezbede idealne sanitarno-higijenske uslove, čime mogu da se pohvale.

Ovim putem Mobilsistemi žele da se zahvale glavnim organizatorima Velikogospojinskih dana na ukazanom poverenju i pozivu na saradnju. Nama u prilog ide i to što smo ukazano poverenje i ovaj put opravdali.

Kao što vidite kontejneri su prilagodljivi potrebama korisnika.

By | 2018-12-02T14:57:16+00:00 novembar 12th, 2013|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar