Kombinovani kontejnerski kompleks

/, Mobilni toaleti/Kombinovani kontejnerski kompleks

Kombinovani kontejnerski kompleks

Da modularni objekti mogu imati bilo koju namenu potvrđuje sledeći primer. Naučnom institutu za veterinu javila se potreba za objektom sa namenom skladištenja robe, uzoraka kao i njihova primopredaja. Sam objekat morao je da poseduje dosta pregradnih zidova, sanitarni deo i magacin.

Kao idealno rešenje za njihove potrebe odabrali su modularni objekat- kontejer. Na osnovu skice, izraženih želja za potrebnu opremljenost Mobilsistemi su odgovorili na zahtev.

Opšte karakteristike kontejnerskog kompleksa

Primopredajni objekat- laboratorija Naučnog instituta za veterinu sastoji se od jednog većeg modularnog objekta dimenzija 11,00×6,00m i manjeg dimenzija 3,00×3,00m. Jedna polovina modularnog objekta- kontejnerskog kompleksa ima funkciju magacina, skladišta.
Dok je drugi deo višenamenski, poseduje sanitarni čvor (wc školjku, sanitarije, kadu, lavabo), primopredajni deo uzoraka za laboratorijske analize i laboratoriju.

Podne obloge i fasada

Unutrašnji zidovi modularnog objekta na zahtev korisnika ostali su u sendvič panel varijanti. Od podnih obloga korišćena je Fibercementna iverica/ploča na koju je postavljen antibakterijski i antistatički pvc pod. Na sendvič panele poliuretanske ispune sa spoljašnje strane kontejenera  nakon izolacije postavljena je Fibercementna ploča, nakon čega je okrečena u tri nijanse bledo narandžaste boje.
Veliki broj ugrađenih prozora daje unutrašnjosti dosta svetlosti, objekat još poseduje i jedna dupla vrata i dvoje običnih. Celokupna stolarija je PVC i petokomorna.

Modularni objekat poseduje kompletno razvedenu vodovodnu i elektroinstalaciju. Kao rashladno telo ugrađen je jedan klima uređaj- industrijska klima.

Mogućnosti kontejnerskog kompleksa

Ovakav modularni objekat višenamenskog tipa nakon završetka postavke i montaže u potpunosti izgleda kao jedan zidani objekat. Njegove performanse i tehničke karakteristike pariraju zidanom objektu.
Cenu višenamenskog modularnog objekta možete dobiti slanjem upita. Kako bi ste dobili što precizniju cenu potrebno je da opišete kakav modularni objekat vam je potreban (pošaljite skicu, crtež, detaljan opis, spisak opreme, raspored prostorija, tip sanitarija, stolarije, dimenzije stolarije, itd.).
By | 2018-12-02T14:56:27+00:00 mart 6th, 2015|Kontejneri, Mobilni toaleti|1 komentar

Jedan komentar

 1. Bozana septembar 24, 2016 na 8:24 am - Odgovor

  Postovani.
  Koja je cijena pokretnog wc-a.
  Da li prevozite na podrucju RS i da li ga je moguce postaviti kao poljski wc, tj.da ga ne vozi kamion na praznjenje.
  Jos jedno pitanje da li ima kombinacija wc
  I tus kabina i koja bibhila cinena.
  Lp
  Bozàna Marjanovic

Ostavite komentar