Hendikep Mobilni Toaleti (Mobilni Toaleti za invalide)

/Hendikep Mobilni Toaleti (Mobilni Toaleti za invalide)
Hendikep Mobilni Toaleti (Mobilni Toaleti za invalide) 2018-12-02T15:07:34+00:00

Mobilni Toalet za invalide (Hendikep Mobilni Toalet) je posebno dizajniran mobilni toalet čije su tehničke karakteristike i dizajn u potpunosti prilagođeni načinu života i mogućnostima osobama sa posebnim potrebama.

Hendikep Mobilni Toaleti koriste se na svim mestima gde postoji potreba za sanitarnim i higijenskim uslovima, a pri tom ne zahteva uslove priključenja na vodovod i kanalizaciju.

Mobilni Toalet za invalide je dizajniran tako da se korisnik oseća komforno i prijatno. Akcenat je stavljen na prostranost zbog lakšeg korišćenja. Osoba sa invaliditetom – korisnik prenosni toalet može koristiti samostalno ili uz pomoć pratnje.

Hendikep prenosni toaleti ima neproklizavajući pod i mogućnost samozaključavanja. Krovim je transparentan. Ove kabine imaju namenu i način korišćenja identično poput klasične prenosne wc kabine, razlika je u veličini i tipu korisnika.

Tehničke karakteristike i opis Mobilnog Toaleta za invalide (Hendikep Mobilne Toalete):

  • Unutrašnje dimenzije WC kabine 220x160x225 cm;
  • Materijal visokokvalitetni polietilen sa zaštitom od UV zračenja, polietilen klasa 4;
  • Visina sedišta iznosi 47 cm;
Hendikep Mobilni Toalet
  • Kapacitet tanka za otpadnu vodu 100 L;
  • Težina prazne WC kabine 110 kg;
  • Držač za WC papir;

Održavanje-servis-najam za Hendikep Mobilni Toalet:

Kao i ostale mobilne wc kabine, tako se i Hendikep Mobilni Toalet održava- nema razlike. Održavanje i servis wc hendikep kabina vrši se po dogovoru.

Ovu vrstu kabine možete iznajmiti za potrebe manifestacija, festivala, kampova, raznih skupova, takmičenja, itd. Ono što je potrebno da znate jeste količina kabina, lokacija najma, vremenski period zakupa, kontakt osobu za postavku i povlačenje, podatke preduzeća, udruženja.

Hendikep Mobilne Toalete možete poručiti na:

Ostavite komentar