Postavka opreme Mobilsistema za potrebe EXIT Festivala

/, Mobilni toaleti/Postavka opreme Mobilsistema za potrebe EXIT Festivala

Postavka opreme Mobilsistema za potrebe EXIT Festivala

Mobilsistemi i ove godine postavili su svoju opremu na Petrovaradinskoj Tvrđavi za potrebe EXIT Festivala.

Početkom jula meseca postavljali su se: BackStage Kontejneri, Sanitarni Kontejneri, VIP Sanitarni Kontejneri, Mobilni Toaleti, Mobilne Panel Montažne Ograde, Česme i Pisoari.

Na Main Stage-u vršena je i postavka našeg VIP Sanitarnog Kontejnera za sanitarno-higijenske potrebe. Prijatan ambijent iza Main Stage-a upotpunile su Mobilne Montažne Ograde ukrašene neprozirnom zavesom za privatnost. Prijatne klimatizovane prostorije BackStage Kontejnera predstavljale su prijatno mesto za izvođače sa Main Stage-a.

Za sigurnosno ograđivanje celokupnog prostora na Petrovaradinskoj Tvrđavi koji je bio predviđen za korišćenje festivala Exit koristili smo Mobilne Panel Ograde. A za ograđivanje pojedinih stejdževa korišćene su Anticlimbing Ograde (Nepenjajuće Ograde).

Kao i prethodnih godina, tako i ove potreba za toaletima rešena je postavkom Mobilnih Toaleta i Pisoara. Pored pomenutih WC Kabina i Pisoara postavljene su i Česme sa tehničkom vodom.

Na Petrovaradinskoj Tvrđavi za potrebe EXIT festivala postavljene su i WC Kabine za osobe sa invaliditetom.

Exit festival sam po sebi tražio je ozbiljne i pouzdane saradnike, tako da i ove godine Mobilsistemi mogu da se pohvale sa ispunjenjem i obavljanjem svih zahteva i potreba da festival funkcioniše i odvija se bez ikakvih problema teničke prirode koje su vezane za eko sanitarne sisteme.
By | 2018-12-02T14:57:18+00:00 jul 23rd, 2013|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar