Ekološki WC

Ekološki WC

Eko WC i manifestacije

Posetioci festivala (EXIT festivala, Trench Town festivala, Beer fest-a,…) nisu imali primedbe na sanitarno-higijenske uslove. Uredno postavljeni mobilni-eko-toaleti, pisoari za jači pol, za dame sanitarni kontejneri kako bi mogle da se osveže, obave fiziološke potrebe ili poprave šminku doprineli su udobnije i komfornije ponašanje i osećaj kod posetilaca. U svakom trenutku festivala posetioci su se mogli osvežiti, oprati ruke, obaviti fiziološke potrebe. Sve to funkcioniše bez čekanja na red, gužve i nepotrebne nervoze.

Higijena na ovogodišnjim festivalima koji su koristili naše usluge je bila i više nego zadovoljavajuća, broj postavljenih mobilnih-eko-toaleta je bio dovoljan, a za svako festivalsko veče posetioce su čekali uredno očišćeni, dezinfikovani i dezodorirani mobilni toaleti.

Posebno su im se svideli mobilni eko tolaeti sa inplementiranim mirisom, za sada imamo da Vam ponudimo mirisne note limuna i jabuke.

Razloga za gužvu nije bilo. Kompleksi Exit festa predviđeni za mobilne toalete u svakom trenutku odisali su svežinom. Jedan od razloga za to pripisuje se najnovijim eko-WC toaletukoji u plastičnoj masi od koje je napravljen ima inplementiranu mirisnu notu. Mobilni-eko-WCExit festa odisali su mirsom notom limuna.

Kako ne bi došlo do nepotrebne gužve ispred mobilnih-eko-WCa, za pripadnike jačeg pola organizovani su pisoari.

Najviše simpatija ove godine zadobili smo kod zenske populacije sanitarnim kontejnerom. On je bio opremljen sa četiri WC školjke, ogledalom, lavaboom, WC papirom, ubrusima, i konstantno je odisao prijatnim mirisom.

By | 2018-12-02T14:59:00+00:00 jul 23rd, 2012|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar