ECO WC

Eco wc je privremeno rešenje, za potrebe gradilišta, manifestacija, skupova privremenih kampova….

Danas ne postoje gradilišta koja nisu opremljena ovakvim jednim izumom, a isto tako, ni jedna manifestacija ne započinje bez njih, sve u službi komfora korisnika i zaštiti životne sredine. Redovan su ukras taksi stajališta, autobuskih okretnica, stajališta pored puta, magistrala, ili kamp mesta.

Poseduju tank-spremnik za deponovanje tako da je Eco toalet stvarno u zaštiti čovekove okoline.

Ono što Eco WC čini uspešnim u poslu koji obavlja jeste sam tank. Tank se nalazi u sklopu sanitarne jedinice, smešten je odmah ispod WC sedišta. Zapremina tanka iznosi 210l.

Popularno ih još zovu i ECO Toaleti!

Eco toaleti se održavaju shodno korišćenju, a minimum jedanput nedeljno.

Za servis Eco toaleta odgovorna je servisna ekipa čiji je posao servisiranja i održavanja. Pod tim se podrazumeva pražnjenje tanka eco kabine, njegovo pranje, zatim pranje same kako unutrašnjosti tako i spoljašnjosti toaleta, sipanje hemije, i na kraju punjenje toalet papirom. Celokupna hemijska sredstva koja se koriste za pranje wc kabine, tanka i sipanje hemije u tank spadaju u neopasne materije i materije koje ne narušavaju životnu sredinu.

Hemikalije koje se koriste za Eco toalet su biorazgradive tako da kontrolisano ispuštanje deponata na za to unapred određene lokacije od komunalnih preduzeća, ne remeti čovekovu okolinu i ne ugrožava biodiverzitet. Samo mesto odlaganje deponata je već kontrolisano od strane nadležnih organa. Hemija koja se sipa i tank je biorazgradiva, njena funkcija je rezgradnja fekalije, neutralisanje neprijatnih mirisa i uništavanje mikroorganizama.

Zamena za eco toalet je sanitarni kontejner takođe sa tankom za smeštaj deponata ukupne zapremine 1,5 m3 i više.

By | 2018-12-02T14:56:29+00:00 novembar 20th, 2014|Kontejneri, Mobilni toaleti|0 komentara

Ostavite komentar